חומרים לרוטב המתאים לכמות של 750 גר' פסטה יבשה
2 בצלים בינוניים קצוצים
2 חבילת פטריות שמפיניון (או 1 שמפניון + 1 פטריות יער) פרוסות דק
2 כוסות גבינות מגורדות (עמק קצ'קבל, אמנטל, גוש חלב(
2 שמנת לבישול 10% - 15%
חצי כוס חלב
פלפל לבן / פלפל שחור גרוס
מלח, אגוז מוסקט טחון
אופן ההכנה:
1. לבשל את הפסטה לפי ההוראות, להוסיף 2 כפות שמן זית לשמור בצד
2. לטגן את הבצל עד שהוא זהוב על אש בינונית תוך כדי בחישה, להגביר את האש להוסיף את הפטריות לטגן כשתיים שלוש דקות מידי פעם לבחוש.
3. להוסיף את השמנת והחלב לבשל כדקה. לתבל, להוסיף את הגבינות לבשל עד שכל הגבינות נמסות.
4. להעביר את הפסטה לקערה / צלחות אישיות, להוסיף את הרוטב ולהגיש.