חומרים ל – 60 – 70 טרופים:
500 גרם שוקולד מריר קצוץ
1 מיכל (250 מ"ל שמנת מתוקה)
לציפוי:
2 כוסות אבקת קקאו (עדיף כהה) או אבקת סוכר
ממיסים שוקולד במיקרוגל, מביאים שמנת לרתיחה ומכבים את האש. מצננים מעט את שתי התערובות ומערבבים היטב.
מקררים – בחורף בטמפ' החדר, בקיץ - במקרר בכלי מכוסה, עד שהתערובת תתקשה מעט ומעצבים לצורת כדורים קטנים.
מגלגלים את הכדורים בקקאו או באבקת סוכר.
לבסיס זה ניתן להוסיף טעמים כגון: ריבה משובחת, ליקר וכד'