טראפלס

טראפלס

טרוף – טראפלס – מתכון בסיסי

חומרים ל – 60 – 70 טרופים:
500 גרם שוקולד מריר קצוץ
1 מיכל (250 מ"ל שמנת מתוקה)

לציפוי:
2 כוסות אבקת קקאו (עדיף כהה) או אבקת סוכר

ממיסים שוקולד במיקרוגל, מביאים שמנת לרתיחה ומכבים את האש. מצננים מעט את שתי התערובות ומערבבים היטב.
מקררים – בחורף בטמפ' החדר, בקיץ - במקרר בכלי מכוסה, עד שהתערובת תתקשה מעט ומעצבים לצורת כדורים קטנים.
מגלגלים את הכדורים בקקאו או באבקת סוכר.

לבסיס זה ניתן להוסיף טעמים כגון: ריבה משובחת, ליקר וכד'

טראפלס שוקולד חלבה ודבש

400 גרם שוקולד חלב קצוץ
100 גרם שוקולד מריר קצוץ - מכינים כמו במתכון הבסיסי – ניתן להמיס במיקרוגל 
1 מיכל שמנת מתוקה - את פתיתי השוקולד יחד עם השמנת

75 גרם חמאה - מוסיפים לתערובת החמה. ומערבבים עד המסה

50 גרם דבש - מוסיפים לתערובת ומערבבים היטב. מצננים 
200 גרם חלבה מפוררת - ומעצבים כמו במתכון הבסיסי        

השוקולד שלכם... בידיים טובות...

Share by: