חומרים-
- 2 עלי וופל לטורט (קנויים)
- כוס בוטנים קלופים (כ-180 ג') (כוס עם ידית, לשתיה חמה)
- כוס פתיבר טחון לאבקה (כ-1/3 חבילת פתיבר) – (כנ"ל)
- 6 כפות דבש
- 6 כפות סוכר
- 4.5 כפות קקאו
- 150 גרם חמאה
אופן ההכנה:
- לקלות את הבוטנים בתנור.
- לגרוס את הבוטנים גריסה גסה ולהכניס לקערה.
- להוסיף לקערת הבוטנים הגרוסים את כוס הפתי בר הטחון.
- בקערה נפרדת להוסיף את שאר החומרים ולהכניס למיקרו לחצי דקה.
- לערבב את החומרים ולהכניס למיקרו שנית לחצי דקה ולערבב.
- לאחר החימום להוסיף לקערת הנוזלים את הפתי בר והבוטנים ולערבב.
- לשטח את התערובת על עלה וופל אחד כך שנשארת מסגרת של כ-1 ס"מ מכל הצדדים של הוופל.
- להניח את הוופל השני על העיסה.
- לעטוף הכל באלומיניום.
- להניח על השיש ולשים משקל (ספרים/ סיר עם מים) כך שהמילוי יתחלק באופן שווה על כל משטח הוופל.
- כעבור מספר שעות לפרוס לפסים של כ 3 ס"מ ואז לריבועים או למשולשים.